فیلتر هوا
خرید و فرش فیلتر هوا

نقش فیلتر هوا سیستم اتومبیل استفاده از فیلتر هوا در جاروبرقی نارسایی فیلتر هوا طرز کار فیلتر هوا انواع فیلتر هوا طرز ساخت فیلتر هوای کربنی فیلتر هوا چیست؟ سیستم فیلتر هوای کل خانه زمان مناسب برای عویض فیلتر هوا در اتومبیل فیلتر هوای کابین خودرو 5 مزیت تعویض فیلتر هوای خودرو


تفاوت فیلتر هوا کابین و فیلتر هوا موتور خودرو

تفاوت فیلتر هوا کابین و فیلتر هوا موتور خودرو

فیلتر هوا در انواع و اقسام مختلف ( فیلتر هوا کاغذی ، فیلتر هوا هپا ، فیلتر هوا کربنی و غیره ) وجود دارد و در وسایل مختلف از جمله در اتومبیل ها کاربرد دارد. اتومبیل به طور معمول دارای دو نوع فیلتر هوا است: فیلتر هوا کابین خودرو و فیلتر هوا موتور خودرو. این دو فیلتر هوا در قسمت های مختلف اتومبیل نصب می شوند و وظیفه تصفیه و پاک سازی هوا در بخش های مختلف خودرو را بر عهده دارند. در هنگام خرید فیلتر هوا علاوه بر قیمت فیلتر هوا باید به نوع آن نیز دقت کنید.

فیلتر هوا کابین خودرو در داخل خودرو قرار دارد. این فیلتر هوا ، هوای ورودی به داخل کابین را تصفیه می کند و ذرات و گرد و غبار موجود در در هوای داخل خودرو را به دام می اندازد. این فیلتر هوا موجب تنفس هوای پاک می شود.

فیلتر هوا موتور، یکی از انواع فیلتر هوا است که بر روی موتور خودرو نصب می شود و از ورود گرد و غبار و خاک به داخل موتور خودرو جلوگیری می کند. در واقع به عبارت دیگر این فیلتر هوا، هوای ورودی به داخل موتور خودرو را تصفیه می کند.

به طور کلی تفاوت این دو نوع فیلتر هوا در محل قرار گیری آنها و در تصفیه هوای بخش های مختلف اتومبیل است. تفاوتی ندارد که شما در کجا هستید، در خیابان های شهر شلوغ و یا در جاده های خاکی کشور، در هر حالتی این دو نوع فیلتر هوا به عملکرد بهتر اتومبیل شما کمک می کند.

تعویض هر دو فیلتر هوا در زمان مناسب بسیار مهم است. این امر موجب کارکرد صحیح و درست فیلتر هوا و در نتیجه عملکرد بهتر اتومبیل شما می شود. 




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 21 تير 1395

تاریخچه فیلتر هوا

تاریخچه فیلتر هوا

به مانند تمام وسایل موجود، تولید فیلتر هوا نیز دارای یک تاریخچه و پیشینه ای است. اتومبیل های ابتدایی دارای فیلتر هوا نبودند. در واقع تا آن زمان هیچ یک از انواع فیلتر هوا ، شامل فیلتر هوا کاغذی ، فیلتر هوا اسفنجی ، فیلتر هوا روغنی و غیره اختراع نشده بودند. این روند تا چندین دهه بعد از اختراع اتومبیل ادامه داشت و ماشین ها در در قسمت داخلی موتور خود از فیلتر هوا استفاده نمی کردند.

در آن زمان اتومبیل ها دارای یک سیستم مصرف بسیار ساده بودند که به طور معمول کمی بیش از یک ورودی هوا بود. این روند تا سال 1915 ادامه داشت. در این سال یک کارخانه اتومبیلی با فیلتر هوا روانه بازار کرد. پاکارد به مدل Twin Six خود که در آن سال به بازار ارائه کرد یک فیلتر هوا اضافه کرده بود.

از زمان معرفی فیلتر هوا، مواد ساخت و ساز و طرح های اولیه همه دچار تغییراتی شدند و تعداد انگشت شماری از انواع فیلتر هوا به وجود آمد. ابتدایی ترین انواع فیلتر هوا که هنوز هم کاربرد دارند فیلتر هوا کاغذی بود که همانطور که از نامش مشخص است از کاغذ تولید شده است. این نوع فیلتر هوا هنوز هم به عنوان یک فیلتر هوا محبوب برای تصفیه هوا مورد استفاده قرار می گیرد.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 21 تير 1395

نقش فیلتر هوا سیستم اتومبیل

نقش فیلتر هوا سیستم اتومبیل

اتومبیل نیز مانند بدن انسان از بسیاری از سیستم های مختلف ساخته شده است که برای شکل گیری ساختار اتومبیل با یکدیگر فعالیت می کنند. دقیقا مانند انسان که تنها یک ریه کثیف می تواند تنفس را برای او دشوار کند، در اتومبیل نیز وجود یک فیلتر هوا آلوده باعث می شود که موتور به درستی کار نکند و بنزین به کامل نسوزد. فیلتر هوا نیز یکی از اجزای مورد نیاز در اتومبیل است. در زیر به طور کلی سیستم های موجود در اتومبیل را نام برده ایم.

سیستم های اتومبیل

  • ترمز
  • سیستم خنک کننده
  • اگزوز
  • سیستم انتقال
  • سیستم تعلیق

فیلتر هوا بخشی از سیستم تامین سوخت محسوب می شود. سوخت (بنزین یا گازوئیل) چیزی است که وسایل نقلیه با آن کار می کنند و انتقال سوخت از مخزن سوخت به موتور اتومبیل فرآیند پیچیده ای دارد. سیستم سوخت شامل مخزن گاز، کاربراتور و یا انژکتور سوخت، ، بدنه دریچه گاز، پمپ های مختلف، فیلتر ( فیلتر هوا و فیلتر سوخت)، واشر چرمی و اجزای دیگر است. هوای ورودی به موتور با نسبت مشخصی سوخت به منظور بهینه سازی مصرف سوخت، ترکیب می شود.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 21 تير 1395

استفاده از فیلتر هوا در جاروبرقی

استفاده از فیلتر هوا در جاروبرقی

فیلتر هوا در لوازمی چون جاروبرقی نیز کاربرد دارد. بسیاری از جارو برقی ها از فیلتر هوای هپا به عنوان بخشی از سیستم فیلتر هوای خود استفاده می کنند. استفاده از این نوع فیلتر هوا برای افراد مبتلا به آسم و آلرژی مفید است. زیرا فیلتر هوای هپا ، ذرات ریز مانند گرد و غبار را که موجب تشدید نشانه های آسم و آلرژی می شود را به دام می اندازند و از هوای محیط حذف می کنند.

به منظور اینکه یک فیلتر هوای هپا در جاروبرقی موثر باشد، جارو برقی باید طوری طراحی شود که همه هوای داخل شده به دستگاه از فیلتر هوا عبور کند. به همین دلیل است کهگاها با عنوان  "Sealed HEPA" و یا "HEPA واقعی" نامیده می شود. جارو برقی که دارای برچسب "هپا" است ، ممکن است که دارای فیلتر هوا باشد اما لزوما همه هوا از آن عبور نمی کند. در نتیجه، فیلتر هوای جاروبرقی که با عنوان "HEPA-like" به بازار عرضه می شود، به طور معمول از نظر ساخت و ساز شبیه به فیلتر هوای هپا است اما بازده آن مشابه فیلتر هوا نیست. به دلیل تراکم اضافی فیلتر هوای هپا واقعی ، جاروبرقی هپا نیاز به موتور قوی تری برای تمیز کردن دارد.

برخی از مدل های جدیدتر به نظر می رسد که از مدل های اولیه فیلتر هوا بهتر هستند زیرا قابل شستشو هستند. به طور کلی فیلتر هوای هپای قابل شستشو، گران قیمت هستند. برخی از کارخانه ها استانداردهایی برای فیلتر هوا ارائه می دهند مانند "HEPA 4"، بدون اینکه در مورد معنای آن توضیحی دهند. این امر اشاره به رتبه بندی حداقل ارزش گزارش راندمان (MERV) دارد.این رتبه بندی برای درجه بندی توانایی یک فیلتر هوا در حذف گرد و غبار هوا هنگام عبور هوا از فیلتر هوا استفاده می شود. MERV یک استاندارد است که برای اندازه گیری راندمان کلی فیلتر هوا به کار می رود. مقیاس MERV از 1 تا 20 است، و توانایی یک فیلتر هوا را در حذف ذرات با سایز 10-0.3 میکرومتر اندازه گیری می کند. فیلتر هوا با رتبه بالاتر، نه تنها ذرات بیشتری را از هوا حذف می کند، بلکه ذرات کوچکتر را نیز به دام می اندازند.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 16 فروردين 1395

نارسایی فیلتر هوا

نارسایی فیلتر هوا

شایع ترین علت نارسایی فیلتر هوا زمان و استفاده از فیلتر هوا است. یک فیلتر هوا در شرایط معمولی تنها، بین 5 تا 15000 مایل،  بسته به شرایط رانندگی قابلیت کار دارد. در شرایط ویژه، آب و هوای دارای گرد و خاک، یک فیلتر هوا می تواند در یک دوره زمانی کوتاه مسدود شود که منجر به کمبود شدید قدرت خواهد شد. اگر فیلتر هوا خیلی مسدود شود، موتور ممکن است از بین ببرد.

در اغلب موارد، برای برطرف کردن نارسایی فیلتر هوا باید آن را تعویض کرد. اگر چه برخی از انواع فیلتر هوا قابلیت برداشتن، تمیز کردن و نصب مجدد را دارند. این امر در رابطه با فیلتر هوا کاغذی صادق است. البته برخی از انواع فیلتر هوا کاغذی نیز طوری طراحی شده اند که قابلیت تمیز شدن را دارند

.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 16 فروردين 1395

طرز کار فیلتر هوا

طرز کار فیلتر هوا

فیلتر هوا با به دام انداختن برخی از ذرات کوچک  که در بسیاری از محیط ها وجود دارند و در هوا به طور آزادانه جریان دارند، هوا را تصفیه می کند. در سیستم مصرف اتومبیل، فیلتر هوا همیشه در قسمت بالای دریچه سوخت قرار دارد و جریان هوا را جمع آوری می کند.

در سیستم های قدیمی، فیلتر هوا مستقیما در بالای کاربراتور قرار داشت. در مدل های جدید، فیلتر هوا معمولا در جعبه فیلتر هوا در قسمت انتهای بالای سیستم مصرف اتومبیل نصب شده است. در این نمونه ها، ورودی هوا ممکن است بر روی جعبه واقع شده باشد و یا ممکن است از طریق یک لوله که از جعبه به قسمت جلوی اجزای موتور کشیده شده است، انجام شود.

زمانی که هوا ابتدا وارد سیستم ورودی می شود، باید از فیلتر هوا عبور کند. همانطور که هوا از فیلتر هوا عبور می کند، تمام ذرات معلق بزرگتر از منافذ فیلتر هوا که در هوا جریان دارند توسط فیلتر هوا به دام می افتند و هوا بدون این اجزا از فیلتر هوا خارج می شود. این فرآیند در عبور جریان هوا ، مقدار مشخصی محدودیت ایجاد می کند اما زمانی که فیلتر هوا نسبتا تمیز باشد، این مقدار قابل اغماض است.

بدون استفاده از فیلتر هوا، ذرات معلق قادر به ورود به هوزینگ دریچه سوخت شده و سبب سوخت ناقص بنزین می شوند. بسته به میزان ذرات موجود در هوا، این امر به طور بالقوه می تواند منجر به آسیب رساندن به موتور و اجزای مختلف آن شود. بنابراین در این راه فیلتر هوا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به موتور خود را فدا می کند. در طول زمان فیلتر هوا به تدریج کثیف و مسدود می شود و نیاز به تمیز و یا جایگزین کردن دارد.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : دو شنبه 16 فروردين 1395

انواع فیلتر هوا

انواع فیلتر هوا

فیلتر هوا دارای انواع و اقسام مختلف است. فیلتر هوا کاربرد های فراوانی دارد و تقریبا می توان از فیلتر هوا در همه جا به منظور تصفیه وفیلتر هوا استفاده کرد. در این مقاله به برخی از انواع فیلتر هوا اشاره می کنیم و توضیح مختصری از هر یک از انواع فیلتر هوا برای کاربران عزیز ارائه می دهیم.

فیلتر هوای کاغذی

فیلتر هوای کاغذی رایج ترین فیلتر هوا در وسایل نقلیه است. در حالی که این نوع فیلتر هوا دارای شکل های متفاوتی است، اساسا فیلتر هوای کاغذی از یک پلاستیک به عنوان فریم و یک کاغذ پلیسه دار آکاردئونی تشکیل شده است. اکثر این نوع فیلتر هوا ارزان هستند و نصب آنها آسان است.

 

 

فیلتر هوای روغنی

فیلتر هوای روغنی (حمام روغن) امروزه دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد مگر در ماشین های قدیمی و کلاسیک. این نوع فیلتر هوا قبل از توسعه فیلتر هوای کاغذی وجود داشت.

فیلتر هوای اسفنجی

فیلتر هوای فوم (فیلتر هوای اسفنجی) از پلی اورتان آغشته به روغن ساخته شده است. فیلتر هوای اسفنجی از نظر جذب گرد و غبار از فیلتر هوای کاغذی بهتر است. فیلتر هوای کاغذی ارزان تر و مناسب تر است اما برای اتومبیل هایی مانند وسایل نقلیه کشاورزی و کامیون ها که به طور منظم در مناطق پر گرد و غبار و آلوده در تردد هستند، فیلتر هوای اسفنجی کاربردی تر است.

فیلتر هوای پارچه ای (کتان)

 نوع دیگری از فیلتر هوا، فیلتر هوای کتان است. این فیلتر هوا قابل شستشو است و می توان از آن چندین و چند بار استفاده کرد.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : چهار شنبه 16 دی 1394

طرز ساخت فیلتر هوای کربنی

طرز ساخت فیلتر هوای کربنی

فیلتر هوا در انواع مختلفی نظیر فیلتر هوا هپا ، فیلتر هوا کاغذی ، فیلتر هوا کربنی و غیره وجود دارد. گاها می توانید به جای خرید فیلتر هوا اقدام به ساخت آن نمایید. در این بخش قصد داریم طرز ساخت فیلتر هوا کربنی را برای شما شرح دهیم. فیلتر هوای کربنی بسیاری از مشکلات تهویه در منزل شما را برطرف می کند. کربن فعال، کربن معمولی است که با اکسیژن به منظور باز کردن میلیونها فضای کوچک بین اتم های کربن تحت درمان قرار گرفته است. کربن فعال بوی مایعات و گازها را جذب می کند. جذب بدین معنا است که مواد متعفن مبتنی بر کربن، در تمام فضاهای کوچک بین اتم های کربن به کربن فعال می چسبند. در نهایت، کربن فعال با اضافه شدن ذرات پر می شود و در این زمان فیلتر هوای کربنی باید تعویض شود. کربن فعال در فروشگاه حیوان خانگی، فروشگاههای مواد غذایی بهداشتی، فروشگاه های عرضه مواد صنعتی و آنلاین عرضه می شود.

 

مواد لازم برای ساخت فیلتر هوای کربنی

  • کربن فعال (زغال سنگ فعال)
  • نعلبکی یا زیر سیگاری
  • جعبه کوچک مقوایی
  • پارچه
  • قیچی
  • نوار یا تسمه
  • مکعب مقوایی 10 اینچی
  • فیلتر هوا (فیلتر هوای استاندارد 20 *20 اینچی)
  • چسب
  • فن 12 ولتی با آداپتور AC
  • کاتر (تیغ)
  • چسب دو قلو
  • نوار چسب لوله ای

ساخت فیلتر هوای کربنی

فعال کردن فیلتر هوای کربنی

فیلتر هوا را به چهار مربع 10 اینچی با قیچی ببرید. و آنها را با چسب به داخل مکعب های مقوایی 10 اینچی بچسبانید. فن را در قسمت بالای یک طرف جعبه که فیلتر هوا در پشت آن قرار دارد بگذارید. منطقه مورد نظر برای نصب فن را با استفاده از کاتر برش دهید. در قسمت مخالف جایی که فن قرار خواهد گرفت یک دایره کمی بزرگتر ببرید. به فیلتر هوا دقت داشته باشید.

فن را در جای خود قرار دهید و با استفاده از چسب دو قلو آن را بچسبانید. فن باید طوری قرار بگیرد که هوا را از مکعب دور کند نه وارد آن کند. به طور کامل نوار پایین جعبه را با نوار چسب بپوشانید. از بالا جعبه را با کربن فعال پر کنید. تمام قسمت های بالا را با نوار چسب تقویت کنید. در نهایت فیلتر هوا آماده است و تنها باید فن را به برق وصل کنید.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : چهار شنبه 16 دی 1394

فیلتر هوا چیست؟

فیلتر هوا چیست؟

یک فیلتر هوا از مواد الیافی تشکیل شده است که ذرات جامد، مانند گرد و غبار، گرده، قارچ، و باکتری های موجود در هوا را حذف می کند. فیلتر هوای شیمیایی متشکل ازجاذب و یا کاتالیزور به منظور حذف آلاینده های مولکولی موجود در هوا مانند بخار ترکیبات آلی  و ازن است. فیلتر هوا در بخش هایی که کیفیت هوا مهم است استفاده می شود.

کاربرد آن به ویژه در سیستم های تهویه و موتورها است. فیلتر هوا دارای انواع متفاوت است که برخی از آنها عبارتند از فیلتر هوای هپا ، فیلتر هوای کاغذی ، فیلتر هوای اسفنجی ، فیلتر هوای یونی و غیره است.

برخی از ساختمان ها، به مانند هواپیما و سایر اختراعات محیط زیستی ساخت دست بشر ( مثل ماهواره ها و شاتل های فضایی) از فوم، کاغذهای پلیسه دار و یا المنت های فیلترهای فایبرگلاس استفاده می کنند. در روش دیگر، یونیزه کننده های هوا، از فیبرها و یا المنت های دارای بار الکتریکی استاتیک، که ذرات گرد و غبار را جذب می کند، استفاده می کنند.

هوای مورد استفاده در موتورهای احتراق داخلی و کمپرسور ها تمایل به استفاده از فوم، کاغذ و یا فیلتر های نخی دارند. فیلتر روغن دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند.فناوری فیلتر هوای مصرفی توربین های گازی با توجه به پیشرفت در آیرودینامیک و دینامیک سیالات توربین های گازی، گازی در سال های اخیر به صورت قابل توجهی بهبود یافته است.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

سیستم فیلتر هوای کل خانه

سیستم فیلتر هوای کل خانه

این نوع فیلتر هوا در صورتی که خانه با استفاده از کانال ها تهویه و گرم شود استفاده می شود. به همراه پاک کننده هوای کل خانه، سیستم تهویه مطبوع شامل فیلتر هوای طراحی شده برای کاهش تجمع گرد و غبار و گرد و خاک در مجرا و فنر سیستم است. این فیلتر های ساده، دارای هزینه بسیار پایینی هستند که می توان آن را هر ماه و یا هر دو ماه یکبار آن را تعویض کرد. اما این نوع فیلترها فقط ذرات بزرگ را جذب می کنند و ذرات کوچکی که در خانه موجود است و توسط ریه ها استنشاق می شود را حذف نمی کنند. شما می توانید فیلترهای موثرتری را تهیه کنید که قادر به جذب بسیاری از ذرات کوچک تر نیز هستند البته این نوع فیلتر ها اندکی گران تر هستند. این نوع فیلتر هوا معمولا با یک بار الکترو استاتیک پوشیده می شوند.

اگرچه این نوع فیلترهای تعویض شده به سرعت در محیط های دارای گرد و خاک مسدود شده و باعث کاهش جریان هوا در سیستم، در نتیجه کاهش بهره وری انرژی گرمایی و سرمایی می شود.

سیستم های تصفیه هوای دائمی کل خانه را می توان به سیستم تهویه اضافه کرد، اما هزینه این کار برای نصب و راه اندازی بین چند صد تا چند هزار دلار است. معایب این فیلتر هوا عبارتند از: ازن تولید شده از تصفیه هوای الکترواستاتیک، نیاز به تمیز کردن مکرر صفحات، نیاز به اجرای مداوم فن به منظور پاکسازی هوا، هزینه برق و سرو صدای حاصل از فعالیت مداوم فن.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

زمان مناسب برای عویض فیلتر هوا در اتومبیل

زمان مناسب برای عویض فیلتر هوا در اتومبیل

فیلتر هوا وسیله ای است که گرد و غبار و ذرات موجود در هوا را جذب می کند و مانع ورود این ذرات به داخل موتور اتومبیل می شود. اما فیلتر هوا نیز دارای یک عمر مفید است و بعد از پایان استفاده مفید باید اقدام به تعویض آن کرد.

زمان تعویض فیلتر هوا از طرف شرکت های سازنده خودرو ها به دارندگان آنها اعلام شده و معمولا گفته می شود که فیلتر هوا باید بعد از 50 تا 100 کیلومتر استفاده از خودرو تعویض و جایگزین شود. اما با این حال نیز زمان تعویض فیلتر هوا به عواملی چون میزان کارکرد خودرو و شرایط آب و هوایی منطقه بستگی دارد. هرچه شهر آلوده تر باشد عمر مفید فیلتر هوا نیز کاهش می یابد بنابراین باید زودتر تعویض شود.

آب و هوای شرجی و مرطوب نیز سبب کاهش عمر مفید فیلتر هوا خواهد شد. فیلتر هوا در خودرو های ایرانی باید بعد از هر 30 کیلومتر حرکت، تعویض و جایگزین شود. این مقدار برای تمام کلان شهر های ایران اعلام شده است.

در صورت عدم تعویض فیلتر هوا در زمان مناسب امکان گرفتگی آن وجود دارد که در نهایت موجب آسیب رساندن به موتور خودرو خواهد شد. بنابراین بهتر به تعویض فیلتر هوا در اتومبیل خود دقت داشته باشید.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

فیلتر هوای کابین خودرو

فیلتر هوای کابین خودرو

فیلتر هوای کابین خودرو معمولا یک فیلتر هوای کاغذی است که در قسمت های مختلف ماشین قرار دارد. این فیلتر هوا ، هوای بیرون را که وارد کابین خودرو می شود تصفیه می کند. در واقع این فیلتر هوا ، ذرات موجود در هوای خارج را جذب کرده و مانع از ورود از این ذرات به کابین خودرو می شود و باعث پاکسازی هوای وارد شده به داخل کابین می شود. محل قرار گیری این فیلتر هوا در اتومبیل های مختلف، متفاوت است.

برخی از انواع این فیلتر هوا ،مستطیل شکل هستند و در ظاهر مشابه فیلتر هوای سوخت است. انواع دیگر فیلتر هوا با توجه به نوع خودرو منحصر به فرد هستند. گاها از اضافه کردن این فیلتر هوا به تجهیزات اتومبیل چشم پوشی می شود که این کار به شدت می تواند عملکرد تهویه مطبوع و گرمایش خودرو را کاهش دهد. فیلتر هوای کابین مسدود شده و یا کثیف به طور قابل توجهی جریان هوا در داخل کابین را کاهش می دهد و متقابلا موجب ورود مواد آلرژن به داخل جریان هوای کابین می شود. تولیدکنندگان با عدم استفاده از سیستم امتیازدهی MERV،عملکرد ضعیف این فیلتر هوا را پنهان می کنند. برخی از مردم به اشتباه فکر می کنند که این فیلتر هوا ، فیلتر هوای هپا هستند.

همانطور که در مقالات قبلی نیز توضیح داده شد باید این نوع فیلتر هوا را در فواصل زمانی معین و بسته به میزان استفاده و آلودگی هوا ، تعویض کنید.این کار عملکرد این نوع فیلتر هوا را بهبود می بخشد.




نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

5 مزیت تعویض فیلتر هوای خودرو

5 مزیت تعویض فیلتر هوای خودرو

به ازای هر گالن بنزین، موتور از 10000 گالن هوا استفاده می کند. به همین دلیل درک حیاتی بودن استفاده از فیلتر هوا در اتوموبیل کار سختی نخواهد بود. استفاده از فیلتر هوا در موتور اتومبیل حداقل دارای پنج مزیت اساسی است که در اینجا برای شما کاربران عزیز شرح می دهیم.

  1. افزایش بهره وری سوخت: استفاده از فیلتر هوا در موتور خودرو ها موجب افزایش بهره وری سوخت خواهد شد. این یکی از اصلی ترین دلایل برای تعویض فیلتر هوا در خودرو است.
  2. کاهش انتشار: فیلتر هوا در صورت مسدود شدن، جریان هوای ورودی به موتور را کاهش می دهد که معنای واقعی آن خفگی است در نتیجه سیستم کنترل انتشار تحت تاثیر قرار می گیرد و باعث ترکیب نادرست سوخت و هوا شده که می تواند موجب بروز سوانح رانندگی بسیار خطرناکی شود.
  3. افزایش عمر موتور: تعویض منظم فیلتر هوا باعث افزایش عمر موتور می شود زیرا فیلتر هوا ذرات مضر را به دام می اندازد که می توانند باعث آسیب رسیدن به سیلندر و پیستون شوند. موتور ممکن است توسط ذراتی به کوچکی نمک آسیب ببیند و هزینه تعمیرات ببار بیاورد.
  4. تعمیر و تعویض سریع و ارزان: فیلتر هوا یکی از اجزای کم هزینه در تعمیر و نگهداری است. و به راحتی خودتان نیز می توانید فیلتر هوا را تعویض کنید.
  5. بررسی آسان: فیلتر هوا در شرایط گرد و خاک باید حدودا هر 12000 تا 15000 مایل تعویض شود. معمولا زمان تعویض فیلتر هوا توسط سازنده خودرو به رانندگان اعلام میشود.



نویسنده : زهرا مرزبان تاریخ : شنبه 14 آذر 1394

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به فیلتر هوا مي باشد.